42 Restaurant & suites

Fedezd fel az ország új gasztrorégióját

Michelin-csillagos élmények Esztergomban
Michelin-csillagos vacsora és 5 fogásos gourmet reggeli
Deluxe vagy Prémium lakosztály
Világi Winery borkóstoló
42 restaurant

Michelin csillagos étterem

A Room 42 földszintjén található a 42 Restaurant, amelyet a Dining Guide 2021-ben és 2022-ben is a TOP10 Magyar étterem közé választott, az Év Innovatív Konyhája 2022 díjjal ismert el, 2022 novemberében pedig az első vidéki éttermek egyike volt, amely Michelin-csillagot kapott.

Barna Ádám Séf fogásain keresztül egy meglepő és misztikus utazáson vehetsz részt, amelyben a tradíció és innováció paradoxonján, illetve a komplexitás és az egyszerűség játékán keresztül érkezel meg a csúcsgasztronómia világába.

Világi Winery

Világi Winery borkóstoló és kirándulás

A Világi Winery története 2015-ben kezdődött, amikor a borászat alapítói elhatározták, új életre keltik ezt a kiváló adottságokkal rendelkező termőterületet. Ez a kultikus, energiákkal teli táj már a rómaiak idejében is ismert bortermő vidék volt, a középkorban pedig itt készültek az esztergomi érsekség legnemesebb borai. A Világi Winery szőlőskertjeit három folyó, a Duna, a Garam és az Ipoly határolja, ami egyedi éghajlatot biztosít ennek a kivételes területnek és lenyűgöző kilátást kínál a borkóstoló mellé. A csomag ára a transzfert is tartalmazza.

Piac42

Amikor egyszerűen csak akarsz egy jót enni

Ahogyan a két évvel ezelőtti nyitásakor a 42 Restaurant is hiánypótló étterem volt a térségben, a Piac 42 három funkciójával is egy jelentős űrt kíván betölteni Esztergomban.

Barna Ádám séf és a Michlein-csillagos 42 Restaurant csapatának legújabb étterme napszaktól függően egyszerre bisztró, reggeliző és gasztropub. A Piac 42 a hely, ahol valóban minden az, aminek látszik: érthető, szerethető, gondosan elkészített vendéglői és bisztró klasszikusok, elérhető áron.

Room 42

Suites & Apartments

Romantikus hétvége Esztergomban: 6 egyedi lakosztály, 3 design apartman és egy Michelin-csillagos étterem.

Deluxe lakosztály

Deluxe lakosztályunk, a múlt század örök eleganciájának hangulatával vár.
Az óriási franciaágy, a fényűző fürdő és minden apró részlet a tökéletes pihenést szolgálja.

Prémium lakosztályok

Lakosztályainkban minden színes, izgalmas, és egyedi. Pároknak, egyedül utazóknak, inspirálódni vágyóknak valódi felüdülés.

Apartmanjaink

Napfényes, tágas, stílusos. Ilyenek a mi tetőtéri apartmanjaink.

  • Grand Apartman
  • City Class Apartman
  • City Studio Apartman

Esztergom

Elhelyezkedésünk tökéletes.

Romantikus hétvége kettesben vagy gasztro-hétvége a barátokkal? Páratlan élmények várnak az ország új gasztrorégiójában Esztergom körül. A Dunakanyar kapujában lévő Esztergom főteréről kiindulva elveszhetsz a Pilisben túrázva, hajókázhatsz a Dunán, Dobogókő szerpentines útjain biciklizhetsz, a Mária Valéria hídon átkelve pedig az esztergomi pihenés könnyen átcsaphat egy szlovákiai/felvidéki kirándulásba.

A csomag tartalma

1.nap:

15:00 check-in - Room42
18:00 9 fogásos vacsora - 42 Restaurant

2.nap:

7:00-10:00 reggeli – Piac42 bistro
10:00-14:00 szabad program (ajánlatok: Bazilika látogatás, Aqua-sziget)
14:00-18:00 borkóstoló a Világi pincészetnél
19:00 vacsora a Piac42 Bistroban

3.nap:

8:00-10:00 Gourmet reggeli – 42 Restaurant
11:00 Check-out – Room42

Foglalás

Ha a beágyazott foglalás modul nem jelenik meg, kattints ide!